Buurtvereniging de Bosrand

Rabo ClubSupport 2021

Ook dit jaar mogen wij, als buurtvereniging en trouwe klant van de Rabobank Bergeijk, weer meedoen aan de “Rabo ClubSupport”.

 

 

VERGEET ONS NIET EN STEM OP ONS!!!
Vanaf 4 oktober tot 25 oktober 2021 is jouw stem GOUD WAARD!

Ook dit jaar willen wij voor iedereen onze bijzondere BV Bosrand Kerststal realiseren.

Onze Kerststal bestaat sinds 1999. 22 jaar geleden heeft een van onze buurtgenoten onze Kerststalgroep eigenhandig en naar eigen idee gecreëerd. Zo links rechts beginnen er nu wat steekjes te vallen en is het broodnodig de beelden te restaureren. De beelden van de Kerststalgroep zijn uniek en enig in hun soort. Er bestaan er geen 2! De modellen waren immers onze eigen buurtgenoten.

Wij willen onze Kersstal uniek houden en hopen dat we nog vele jaren Bergeijk en omstreken kunnen laten meegenieten.

Steun ons om iedereen, jong, oud, alleen of samen de gelegenheid te bieden om deze plek te bezoeken. Een uitnodiging om uit huis, de frisse buitenlucht in te gaan om weg van thuis wat anders te doen en te genieten van de Kerststal.

Steun ons om aan de kinderen van Bergeijk en omstreken op deze plek het eeuwenoude Kerstverhaal door te geven. Met een Kerststalgroep die het aanzien van vroeger heeft.

Ieder lid van de Rabobank kan stemmen uitbrengen. Laat uw stemmen niet verloren gaan en stem ook op de Kerststal van BV de Bosrand!

Wij danken u hartelijk voor uw stem én BLIJF GEZOND.

Ieder lid van de Rabobank kan stemmen uitbrengen. Laat jouw stemmen niet verloren gaan en stem ook op onze kerststal van BV de Bosrand!

Alvast hartelijk dank!

Je kunt stemmen in de Rabo app (op je telefoon of tablet) of op rabo.nl/clubsupport.
In de Rabobank bankieren-app kun je gemakkelijk je stem uitbrengen via: ‘Service’, ‘Zelf regelen’, ‘Lidmaatschap’ en dan ‘Rabo Clubsupport’.

LAAT UW STEM NIET VERLOREN GAAN EN BRENG UW STEMMEN UIT OP ONZE BUURTVERENIGING “DE BOSRAND” WANT DEZE STEMMEN ZIJN GELD WAARD!

Een gedachte aan “Rabo ClubSupport 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *